fbpx

Voksenvenner Podcast

Ane Høgsberg og Jonatan Spang forsøger at blive voksenvenner og du kan følge med, når de diskuterer aktuelle og personlige emner i deres podcast. Onde tunger påstår, at Ane er meget følsom og lidt af en ‘tudemarie’, mens Jonatan er en snob der drikker champagne med cremen af dansk showbiz. Men som podcasten skrider frem, får de to slebet en masse kanter af og deres relation tager form. De to vender emner som det at irettesætte andre i det offentlige rum, frygt, utroskab, porno, at sige NEJ TAK og meget meget mere. Lyt med og vurdér om det vil lykkes dem at blive venner i en voksen alder.

 

Du kan finde de to første sæsoner på en podcast app nær dig. Lyt også med når 3. sæson udfolder sig lige netop nu. Der er nyt afsnit hver mandag.

SoundCloud  –  iTunes  –  Podtail

 

Er du en vaskeægte ‘venstar’? Eller ønsker du at finde ud af, hvad en ‘venstar’ er? Så skal du helt sikkert følge med på Voksenvenner’s Facebook-side. Her kan du få en påmindelse, når et nyt afsnit er ude, du kan være med i konkurrencer, se hvor og hvornår Jonatan & Ane afholder live events og meget mere.

Jonatan Spang
Website by danielfrom.dk